Bli medlem

Medlemskap

Tango Norteño är en ideell förening för argentinsk tango i Umeå.

Varje termin är vi ett hundratal som dansar aktivt. Vi är ca 140 medlemmar och hoppas att du vill bli en av oss.

Att bli medlem i Tango Norteño är enkelt: sätt in 200 kr på bankgiro 855-7696. Det är viktigt att du anger ditt namn, e-postadress, mobilnummer samt vilket år inbetalningen gäller. Skicka samtidigt ett meddelande till medlemsregister@tangonorteno.se där du skriver ”Jag har betalat medlemsavgift till Tango Norteño för året YYYY och önskar bli registrerad som medlem i föreningen.” Även här uppger du namn, e-postadress, mobilnummer samt vilket år inbetalningen gäller.

Du kommer då med på medlemslistan och blir kallad till medlemsmöten och årsmöte. Du kan här påverka föreningens verksamhet, välja styrelsemedlemmar, bli aktiv i någon arbetsgrupp mm.

Som medlem får du regelbundet gå på praktican, gå helgkurser och du får medlemsrabatter på evenemang och prylar. Deltagare i grundkursen räknas som medlemmar under det kalenderår som de går grundkursen.

Som medlem har du 10 % rabatt på köp hos dansskor.se!
Ange detta vid varje köp. Rabatten gäller i butiken i Stora Höga, webbutiken och ute på försäljningar. Rabatten gäller hela sortimentet, även rea-varor.

Utskick på vår mejl-lista

Vill du ha koll på allt om tango i Umeå och få det levererat med mail hem till dig? Då bör du gå med i Tango Norteños mail-lista. Listan är öppen för alla (det är ingen medlemslista) och distribuerar sådant som är av intresse för tangodansare i Umeå. För att gå med i listan skickar du ett mail till info@tangonorteno.se så lägger vi till dig på listan.

När du anmält dig till listan kommer du regelbundet att få mail som informerar om det mesta i tangoväg som händer i Umeå. Vi tipsar ibland även om kurser/evenemang i andra delar av landet. Om du själv vill ha ut information via listan kan du skicka ett mail till adressen ovan.

Listan är modererad. Det innebär att vi avgör vad som skickas ut till dig. På detta sätt slipper du spam.

Är du med på listan och vill gå ur skicka även då ett mail så tar vi bort dig.